INTIMINA - Rješenje za intimno žensko zdravlje
INTIMINA - Rješenje za intimno žensko zdravlje

INTIMINA nudi prvu i jedinu sveobuhvatnu liniju proizvoda posvećenu svim područjima ženskog intimnog zdravlja. Uz potporu ginekologa i specijalista koji se bave problematikom zdjeličnog dna, stvaramo proizvode koji se uklapaju u današnji užurbani tempo života modernih žena. Uz proizvode, želimo pružiti i informacije koje će ženama pomoći unaprijediti i zdravlje i život. Naši su proizvodi razvijeni prema najvišim međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti te poštuju i održavaju ravnotežu intimnog područja. Od prve menstruacije, preko trudnoće, do menopauze, Intimina™ je uz vas!

Lily Cup™

Za korisnice s višim cerviksom i obilnijim menstrualnim krvarenjem, Lily Cup je idealno rješenje!

Lily Cup menstrualna čašica vam omogućuje da uživate u 12-satnoj neprekidnoj zaštiti

 • Jedina čašica koja se može smotati na debljinu tampona što čini umetanje jednostavnim
 • Visoki kapacitet – prikladna za lagana i obilna krvarenja
 • Nakošeni rub sprječava izlijevanje prilikom uklanjanja
 • Držak za jednostavno uklanjanje
 • Dostupna u dvije veličine

*dostupno u dm-u i ljekarnama

Lily Cup™ Compact

Prva sklopiva menstrualna čašica u svijetu!

Jedinstvenog dizajna i iznimno praktična, sklapa se i pohranjuje u malenu kutijicu koju možete ponijeti sa sobom kamo god išle, uz zajamčenu diskreciju. Lily Cup Compact dolazi u dvije veličine i prikladna je za žene s niskim cerviksom i lagana do srednje obilna krvarenja.

*dostupno u dm-u i ljekarnama

Lily Cup™ One

Idealna čašica za početnice!

Lily Cup One nudi početnicama jednostavan prijelaz u svijet menstrualnih čašica. Malih dimenzija no visokog kapaciteta, uz dvostruki rub protiv izlijevanja i prsten za jednostavno uklanjanje, maksimalno će olakšati privikavanje na menstrualne čašice.

 • Sklopiva – pohranjuje se u diskretnu kutijicu
 • Dvostruki rub protiv izlijevanja – za potpun mir tijekom svih aktivnosti
 • Prsten za jednostavno uklanjanje
 • Dostupna u jednoj veličini

*dostupno u dm-u

Ziggy Cup™

Prva čašica za višekratnu upotrebu koja se može koristiti tijekom spolnog odnosa.

Ova najudobnija i najsvestranija menstrualna čašica dizajnirana je kako bi se savršeno prilagodila ženskom tijelu. Posebna je zbog svog flat-fit dizajna i dvostrukog ruba protiv izlijevanja. Također, jedina je menstrualna čašica za višekratnu upotrebu koja se može koristiti i tijekom intimnih odnosa.

*dostupno u ljekarnama

KegelSmart™

Prvi inteligentni uređaj za jačanje mišića zdjelice u svijetu!

Revolucionarni KegelSmart™ “osobni trener” pruža potpuno nov način izvođenja Kegelovih vježbi – očitava snagu vaših mišića i određuje razinu vježbanja prilagođenu očitanim rezultatima. Program je razvijen uz pomoć stručnjaka, jednostavan je za praćenje i pruža vam potpuni trening u manje od 5 minuta dnevno. Učinak KegelSmart™ uređaja klinički je dokazan te je to jedini uređaj ovakvog tipa koji registrira 3 stvari:

 • brzinu odgovora na podražaj
 • snagu kontrakcije
 • mogućnost zadržavanja kontrakcije

*dostupno u ljekarnama

Laselle™

Utezi za izvođenje Kegelovih vježbi vrhunsko su rješenje za jačanje mišića dna zdjelice.

Lagani, prikladni i diskretni, Laselle™ vaginalni utezi pružaju cjelovito rješenje za progresivno jačanje mišića zdjelice. Dostupni u tri različite težine, Laselle™ utezi mogu se koristiti pojedinačno ili se mogu povezivati jedan s drugim za 6 različitih kombinacija težina. Odaberite težinu koja vam najviše odgovara, kako biste odradili najučinkovitiji trening i brzo poboljšale i izgradile snagu mišića.

*dostupno u ljekarnama